Skip links

2023 m. Kultūros centrų alėja Knygų mugėje

Š. m. vasario 23–26 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ buvo surengta 23-oji Vilniaus knygų mugė, į kurią Lietuvos kultūros centrus prisistatyti ir nušviesti turiningą bei aktyvų Lietuvos regionų kultūrinį gyvenimą kvietė Kultūros centrų alėja.

Šių metinės Knygų mugės Muzikos Salėje įsikūrusi Lietuvos kultūros centrų alėja mugės lankytojus kvietė susitikti su kultūros vyksmo regionuose organizatoriais, sužinoti apie kultūros centrų vykdomą edukacinę veiklą, mėgėjų bei profesionaliojo meno sklaidą.

Visos Vilniaus knygų mugės metu Kultūros centrų alėjoje vyko kūrybiniai susitikimai, įtraukiantys pokalbiai, leidinių, renginių pristatymai, edukacinės veiklos – aktyvų kultūrinį regionų gyvenimą pristatė šalies kultūros centrai ir Lietuvos nacionalinis kultūros centras.

Šiemet kartu kultūrines veiklas stende pristatė ir Telšių apskrities kultūros centrai: Telšių kultūros centras, Plungės rajono savivaldybės kultūros centras, Rietavo kultūros centras bei Mažeikių kultūros centras, kolegos ne tik turiningai leido laiką, bet ir susipažino su įdomiais, kūrybingais, kultūrą puoselėjančiais žmonėmis, skleidė ir dalinosi gerąja žinia apie miestuose ir miesteliuose vykstančius muzikos, dainų ir šokių festivalius, koncertus, parodas ir kt.

Keturias dienas trukusi Knygų mugė baigėsi, o su ja ir skambanti kultūros šventė Kultūros centrų alėjoje! Dėkojame visiems už kūrybines idėjas ir iniciatyvas, įdomias diskusijas ir puikius pasirodymus.

Telšių kultūros centro informacija

🍪 Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų žiniatinklio patirtį.
Explore
Drag